machine verhuur

Soms heb je iets sporadisch of eenmalig nodig

kies de machine die bij u past

Bij OSMA begrijpen we dat elk project unieke eisen heeft. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment machines te huur aan, met de nadruk op diversiteit en kwaliteit. Onze vloot omvat niet alleen een breed scala aan krachtige STIHL machines, zowel op accu als benzine, maar ook specialistische machines die je helpen bij specifieke taken, zoals bijvoorbeeld een Kloofmachine of een trilplaat.

STIHL: Kracht en Keuze

Of je nu een professional bent die op zoek is naar benzine-aangedreven kracht of een milieubewuste klusser die de voorkeur geeft aan accu-gemak, ons STIHL assortiment heeft het allemaal. Van kettingzagen tot heggenscharen, we bieden machines die bekend staan om hun prestaties en duurzaamheid.

Specialistische Machines voor Uitzonderlijke Resultaten

Naast STIHL stellen we ook gespecialiseerde machines beschikbaar voor verhuur. Maak het kloven van hout een fluitje van een cent met onze krachtige kloofmachines, of bereik een perfecte verdichting bij bestratingsprojecten met onze trilplaat. Deze machines zijn zorgvuldig geselecteerd voor betrouwbaarheid en efficiëntie. Bekijk het aanbod hieronder. 

.

OSMA HELPT

Meer dan 3 generaties ervaring maakt OSMA de ideale partner voor uw zakelijke of particuliere klus. Uw occasion is bij ons in goede handen. Wij beschikken over een eigen werkplaats en onderhouden en repareren alle apparatuur zelf!