0317319008 info@osma.nl

Omschrijving

De WP-serie is geheel vernieuwd. Zo is deze trilplaat nu nog wendbaarder. Zo is de WP1550 A uitgerust met extra hendels op het beschermframe. Hiermee wordt een uitstekende manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bereikt. Deze trilplaat wordt compleet geleverd met een geïntegreerd wielstel. Hiermee wordt het transporteren van deze trilplaat een fluitje van een cent. Je kantelt de trilplaat tot deze rust op de grote rol, en loopt er zo mee weg. Hiermee ontzie je je rug!

Extra

Bijkomende kosten: Verbruikte brandstof en eventuele reiniging en slijpkosten.

Prijzen

Halve dag €27,50

Hele dag €39,00

Weekend €55,00

Hele week €135,00

TRILPLAAT HUREN

Vul uw gegevens in

Door ons contactformulier in te vullen kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen. U kunt ook bellen of mailen door gebruik te maken van onderstaande contactinformatie.

TELEFOON NUMMER

0317319008

E-mail adres

info@osma.nl

adres

Utrechtseweg 117 6871 DR Renkum

Occacions

Bij Osma vindt u steeds een groot aantal occasions, w.o. gras- en bosmaaiers, elektrisch (hand)gereedschap, kettingzagen, hakselaars, verticuteermachines, veeg- en borstelmachines en meer…. Zoekt u een betrouwbare en degelijke occasion, klik dan hier voor een volledig overzicht van ons actuele aanbod.

Huur voorwaarden

Op alle apparaten verhuurd door OSMA zijn onze algemene huurvoorwaarden van toepassing. Door op de knop hieronder te drukken kunt u deze inzien