osma's STIHL ASSORTIMENT

Stihl biedt alles voor uw tuin en project

BIJ OSMA IS HET GEHELE STIHL ASSORTIMENT VERKRIJGBAAR

Klik op het product voor meer informatie

ACCU MACHINES

Diverse producten

KETTINGZAGEN

Accu, benzine en elektrisch

Robotmaaiers

Diverse producten

Loop- en zitmaaiers

Diverse producten

reinigen

Zoals bladlazers en dergelijken

accessoires

Voor elektrisch gereedschap

ACCU MACHINES

STIHL accu machines die kracht, efficiëntie en milieuvriendelijkheid combineren. Ons assortiment omvat onder andere accu grasmaaiers, kettingzagen, heggenscharen en bladblazers, die allemaal stil en eenvoudig te hanteren zijn. Deze accu machines zijn ideaal voor zowel particuliere tuinliefhebbers als professionele gebruikers, dankzij hun betrouwbare prestaties en lage onderhoudsbehoeften. Met STIHL accu machines werkt u zonder de beperkingen van snoeren, waardoor u vrij en flexibel kunt werken in elke hoek van uw tuin. Bezoek Osma en ervaar de voordelen van STIHL’s innovatieve accu technologie.

KETTINGZAGEN

STIHL kettingzagen, perfect voor elke zaagklus. STIHL kettingzagen staan bekend om hun ongeëvenaarde kracht, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Ons assortiment omvat zowel lichte modellen voor particulier gebruik als robuuste professionele kettingzagen voor zwaardere werkzaamheden. Of u nu bomen wilt kappen, hout wilt zagen of uw tuin wilt onderhouden, STIHL biedt de ideale kettingzaag voor uw behoeften. Bezoek Osma en ontdek de efficiëntie en precisie van STIHL kettingzagen, waarmee u elke zaagklus met gemak aankunt. Ervaar de kwaliteit en innovatie die STIHL tot marktleider maken.

ROBOTMAAIERS

STIHL iMow robotgrasmaaiers, de toekomst van gazononderhoud. Deze geavanceerde robotmaaiers zijn ontworpen om uw gazon zelfstandig en perfect te onderhouden, zonder dat u erom hoeft te kijken. De iMow maaiers bieden precisie, efficiëntie en tijdbesparing, en zijn geschikt voor zowel kleine als grote tuinen. Met intelligente navigatietechnologie, aanpasbare maaischema’s en automatische obstakeldetectie zorgt de iMow voor een gelijkmatig gemaaid en gezond gazon. Bezoek Osma en ontdek hoe de STIHL iMow robotgrasmaaiers uw tuinwerkzaamheden moeiteloos en effectief kunnen maken. Ervaar het gemak van geautomatiseerd maaien met STIHL.

LOOP- EN ZITMAAIERS

STIHL loop- en zitgrasmaaiers, perfect voor elk gazon. STIHL loopgrasmaaiers zijn ideaal voor kleinere tot middelgrote tuinen, met functies zoals verstelbare maaihoogtes en krachtige motoren die zorgen voor een strak en verzorgd gazon. Voor grotere oppervlakten bieden STIHL zitgrasmaaiers ultiem comfort en efficiëntie. Met hun robuuste constructie, uitstekende manoeuvreerbaarheid en ruime opvangcapaciteit maken ze het maaien van grote gazons moeiteloos. Bezoek Osma en ontdek de veelzijdigheid en kracht van STIHL loop- en zitgrasmaaiers, zodat uw gazon er altijd perfect bij ligt. Ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid van STIHL.

REINIGEN

STIHL reinigingsapparatuur, waaronder krachtige bladblazers en veelzijdige veegmachines. STIHL bladblazers zijn ontworpen voor efficiënte verwijdering van bladeren, grasresten en ander tuinafval, met modellen voor zowel particulier als professioneel gebruik. Deze machines combineren krachtige prestaties met gebruiksgemak en ergonomisch design, ideaal voor tuinen, opritten en paden. Daarnaast bieden onze veegmachines moeiteloze reiniging van trottoirs en opritten, met gemakkelijke manoeuvreerbaarheid voor effectieve en snelle schoonmaakklussen. Bezoek Osma voor STIHL reinigingsapparatuur die uw buitenruimtes moeiteloos schoon houdt.

ACCESSOIRES

Ons assortiment omvat hoogwaardige STIHL accu-opslagsystemen en energiebeheeroplossingen die zorgen voor optimale prestaties en een langere levensduur van uw accu’s. Met slimme laadtechnologieën en praktische opbergmogelijkheden houdt u uw accu’s altijd opgeladen en georganiseerd. Deze systemen zijn ontworpen om uw werk efficiënt te laten verlopen, of u nu thuis werkt of professioneel tuingereedschap gebruikt. Bezoek Osma en ontdek hoe STIHL’s innovatieve oplossingen voor energiebeheer en accu-opslag uw werkproces kunnen verbeteren.

BEKIJK HIER HET GEHELE ASSORTIMENT VAN STIHL

Bij Osma-, Bos- Tuin- en Parkmachines is het gehele assortiment verkrijgbaar

WELKOM IN ONZE WINKEL in renkum

Osma Bos Tuin en Parkmachines in Renkum is dé specialist op het gebied van hoogwaardige tuin- en parkmachines. Met trots bedienen we onze klanten met deskundig advies en kwalitatieve producten. Ruim 40 jaar lang streven we ernaar om uw groene oase te optimaliseren. Ons toegewijde team combineert expertise met passie, waardoor we een betrouwbare partner zijn voor zowel particulieren als professionals. Bij Osma vindt u de juiste machines voor iedere groene uitdaging. Bekijk de video en zet voet in onze winkel in Renkum.