0317319008 info@osma.nl

Welkom bij Osma Bos-, Tuin -en parkmachines

Altijd perfect. Ieder seizoen weer
Een serie maairobots voor ontspannen gazononderhoud. Compacte maaiers voor kleine en middelgrote gazons. Gemakkelijke in te stellen en altijd een vlot en prachtig resultaat.
KIES UW IMOW

De robotmaaier.
Het maaien van de toekomst

Maaien… voor de één ontspanning, voor de ander een serieuze reden om géén gazon te nemen. Een fraaie grasmat is plezier voor oud en jong en… onderhoud hoeft niet langer meer een probleem te zijn. Het maaiwerk kunt u immers laten doen door de machine zelf, zonder dat het u een druppel zweet of een seconde vrije tijd kost. Geen toekomstmuziek maar gewoon werkelijkheid! Wij hebben voor u een complete serie iMOW®-robotmaaiers van Stihl: efficiënt maaien in korte tijd zodat u optimaal kunt genieten van uw groene mat.

De meest geschikte
machine voor uw tuin!

Zo wordt de capaciteit beïnvloed door factoren als de ondergrond, het type gras, de ligging of obstakels (veel bomen, trampolines). Ideaal en werkelijkheid liggen dus vaak ver uit elkaar: daarom inventariseren wij deze factoren zorgvuldig en adviseren u op basis daarvan de juiste robotmaaier voor uw gazon. Tevens berekenen wij of de machine niet dag en nacht hoeft te maaien. Ook dat voorkomt teleurstelling: de tuin is namelijk van u, niet van de machine.

Bekijk hier alle iMow modellen

RMI 422

RMI 422 P

RMI 422 PC

RMI 522 C

RMI 632

RMI 632 C

RMI 632 P

RMI 632 PC

U geniet, wij ontzorgen, als u dat wilt.

De iMOW® maait het gazon, u geniet van uw tuin, maar… zelfs een gemaksapparaat als een robotmaaier vraagt om onderhoud. Ook daarmee willen wij u graag ontzorgen, maar alleen als u dat wilt. U kiest voor de zekerheid van periodiek onderhoud. In dat geval brengt u ons uw robotmaaier aan het eind van het jaar, wij inspecteren hem en zorgen voor een software-update. Naast de zekerheid van een startklare robotmaaier aan het begin van het seizoen levert het u extra fabrieksgarantie op. Verplicht jaarlijks onderhoud beloont Stihl met vijf jaar garantie op materiaal en productiefouten.

iMow folder

Download onze iMOW® folder en kom alles te weten over de robotmaaier van de toekomst en onze uitgebreide service en onderhoudsmogelijkheden. Alles wat u moet weten over de iMow ligt binnen handbereik.

Occacions

Bij Osma vindt u steeds een groot aantal occasions, w.o. gras- en bosmaaiers, elektrisch (hand)gereedschap, kettingzagen, hakselaars, verticuteermachines, veeg- en borstelmachines en meer…. Zoekt u een betrouwbare en degelijke occasion, klik dan hier voor een volledig overzicht van ons actuele aanbod.

Verhuur

U heeft een machine éénmalig of sporadisch nodig? Geen probleem! Bij OSMA kunt u, uw bos, tuin en parkgereedschap ook gewoon huren.